Hey lieve 

jij

WELKOM

Als alles anders kán, zet ik stappen om het leven te creëren wat ik wil ervaren. Ik stop met vechten. Ik stop met vermijden en vertrouw op mijn eigen wijsheid. Hier ben ik. Ik loop in het pad van bloei en groei. Langs dit pad staan allemaal wilde bloemen. Zij wensen jou het mooiste leven toe. Met alles erop en eraan. Ze wuiven op en neer. Omhoog om jou het vertrouwen te geven dat jij krachtig bent. Omlaag om jou te eren om wie je bent. Ze vinden je prachtig. Precies zoals je bent. 

BEKIJK MIJN TIJDLIJN

OVER MIJN PRAKRIJK

Rijkdom is voor mij als ik aan je zie dat je steeds meer weet en voelt dat dit is wie je bent en dit is wie je wilt zijn. Dat je in beweging komt. Dat het effect heeft op jouw welbevinden en er een lach op jouw gezicht verschijnt als jij over jouw leven praat. De keuzes die jij maakt voor jouw geluk, gaan je een leven vol geluk geven.

Samen zijn we rijker is waar ik van overtuigd ben. Als je in een pad van groei en bloei komt, ontstaat er een bijzondere verbinding. Er komen momenten dat we glinstering in elkaars ogen gaan zien. Jij omdat jij een stap hebt gezet. Of dat je tot een antwoord bent gekomen. Ik omdat ik knettertrots op je ben. We gaan het écht samen doen. Ik ben er namelijk van overtuigd door de juiste vragen te stellen en opdrachten in te zetten, jij zelf tot jouw antwoorden gaat komen. Ik wens jou, jouw mooiste leven toe. Je bent welkom!

Wil je samen bloeien? 

Bloei = verbondenheid + zelfkennis x keuzes maken

Mijn Verhaal

Een kleine zonnebloem

1990

Terugkijkend op ik als kleine zonnebloem zie ik levenslust en bewondering (yes, de betekenis van de zonnebloem). Van jongs af aan hou ik van dromen en opgaan in mooie dingen. Het zoeken naar klavertjes vier in het gras en staren naar madeliefjes. Levenslust is er vanaf mijn geboorte. Mijn geboorte en maanden daarna zijn spannend geweest. Ik ben zo blij dat ik hier ben!

Om bloemen te krijgen moet je hard werken

2002 - 2017

De illusie dat hard werken zorgt voor voor een gevoel dat je 'goed genoeg' bent, stort in. Hallo burn-out. "Hoe kom ik hier in hemelsnaam uit?" was voor mij een lange tijd een moeilijke vraag. Het werd tijd om goed voor mezelf te gaan zorgen. De les is geleerd. Hallo grootste cadeau ooit! 

Het zaadje is gepland

2017 - nu

Wat wil ik eigenlijk? Wat is belangrijk voor mij? Waar sta ik voor? Hoe wil ik mij voelen? Allemaal vragen waar ik niet over na had gedacht. Wat een ontdekkingstocht en avontuur. Dromen komen op en ik ga keuzes maken.

Ik koop mijn eigen bloemen

2019 - nu

Ik vier mijn eigen succes en overwinningen en het is heerlijk! De grote én kleine overwinningen worden gevierd. Mijn eigen bloei en groei zien is belangrijker dan ooit. 
Inschrijven KVK - CHECK
Lievelingsklanten helpen - CHECK
Meer tevredenheid en rust ervaren -  CHECK

Ik help je graag verder!

Leonie

Wat een geluk voor mij dat Gerlinde mijn coach is geweest! Ze is heel betrokken en weet precies de vinger op de zere plek te leggen, ook als je zelf de zere plek nog niet hebt gevonden. Ik raakte door haar uit de situatie waarin ik steeds boos of teleurgesteld in mijzelf was. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en durfde weer uitdagingen aan te gaan.

Sophie

Toen ik bij Gerlinde kwam, leek ik mezelf te verliezen in een complexe thuissituatie. Gerlinde heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en écht naar mezelf te luisteren. Wat heb ík nodig en hoe kan ik daarnaar handelen? Hoe word ik “een vorst op mijn eigen vierkante meter”? Door hier veel over te praten en ook dankzij praktische tips, heb ik mijn eigen vierkante meter weer terug.


Iris van Sambeek

Gerlinde is echt goed in het mee ontdekken van jouw eigen schatten en jezelf er ook bewust van maken dat het een schat is, dat je er trots op mag zijn en dat het waardevol is. Ze heeft mij echt geholpen om voor mijzelf te beginnen en mijn eigen manier van werken te omarmen en er voor te gaan!

Thijs

Dat is hoe ik Gerlinde heb ervaren, oprecht, warmhartig, passend en volhoudend. Want wat er ook gebeurde, aan Gerlinde wist ik precies wat ik had.

Elize Weijers 

Vanaf onze eerste kennismaking wist ik dat Gerlinde voor mij de juiste coach zou zijn. Gerlinde gaat elk gesprek met een open houding aan, en je voelt je meteen welkom. Ze geeft je de ruimte om jezelf uit te drukken zoals je wil.

Rianne Driezes

Bij een psycholoog heb ik mijn verleden onder ogen gezien, maar door het coachtraject met Gerlinde kan ik er ook echt iets mee. Ik ben nu meer dan ooit mezelf en dat is het mooiste kado dat ik mezelf heb kunnen geven. Gerlinde bedankt!