Ervaringen

VAN LIEVE KLANTEN

Zij lopen op het pad van bloei en groei. Handen strelen de wilde bloemen. Zij weten dat het anders kan omdat ze het nu anders doen. Ze gaan voor hun mooiste leven en kiezen hier keer op keer voor. Ze hebben vertrouwen in hun kracht. En vinden zichzelf prachtig, precies zoals ze zijn. Hun ogen twinkelen.  

Vanaf onze eerste kennismaking wist ik dat Gerlinde voor mij de juiste coach zou zijn. Ze gaat elk gesprek met een open houding aan, en je voelt je meteen welkom. Ze geeft je de ruimte om jezelf uit te drukken zoals je wil.

Voor onze samenwerking had ik niet echt een richting. Samen met Gerlinde heb ik een blauwdruk gemaakt. Hoe mijn loopbaan zich ook zal ontwikkelen, ik kan altijd op deze blauwdruk terugvallen wanneer dat nodig is.

Elize Weijers

Het mooie aan Gerlinde vind ik, dat zij zo in verbinding staat met haar eigen gevoelens en die van de coachee. Ik heb tranen gelaten bij haar, maar ook samen met haar ontzettend gelachen. Bij een psycholoog heb ik mijn verleden onder ogen gezien, maar door het coachtraject met Gerlinde kan ik er ook echt iets mee. Ik ben nu meer dan ooit mezelf en dat is het mooiste kado dat ik mezelf heb kunnen geven. Gerlinde bedankt!

Rianne Driezes

Toen ik bij Gerlinde kwam, leek ik mezelf te verliezen in een complexe thuissituatie. Gerlinde heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en écht naar mezelf te luisteren. Wat heb ík nodig en hoe kan ik daarnaar handelen? Hoe word ik “een vorst op mijn eigen vierkante meter”? Door hier veel over te praten en ook dankzij praktische tips, heb ik mijn eigen vierkante meter weer terug.

Gerlinde is duidelijk persoonlijk betrokken, maar niet té en is zeker professioneel. Ik vind haar een heel fijn en mooi persoon die me veel belangrijke inzichten heeft gegeven.

Sophie

RIANNE DRIEZES

"Ik ben nu meer dan ooit mezelf en dat is het mooiste kado dat ik mezelf heb kunnen geven"

Ik heb een aantal gesprekken gehad met Gerlinde. Wat ik ongelooflijk fijn vind aan Gerlinde is dat zij goed is in het potentieel van iemand zien en aanmoedigen. Soms kun je zelf al wel weten dat je ergens van droomt of iets wilt maar is het moeilijk om daar voor te gaan staan. Gerlinde is echt goed in het mee ontdekken van jouw eigen schatten en jezelf er ook bewust van maken dat het een schat is, dat je er trots op mag zijn en dat het waardevol is. Ze heeft mij echt geholpen om voor mijzelf te beginnen en mijn eigen manier van werken te omarmen en er voor te gaan!

Iris van Sambeek

Zelf vind ik het altijd erg lastig om mezelf direct open te stellen aan andere mensen. Dat merkte Gerlinde ook en speelde hier goed op in. Ze voelt goed aan waar de kern van het verhaal of probleem zit en weet daar goed naartoe te werken zonder dat ze te direct of snel gaat. Als ik ergens moeilijke over praatte of het ongemakkelijk vond deed ze een stapje terug maar ging nooit weg. Ze is er voor je. 

Zodra er een doel werd behaald of er iets goeds gebeurde werd dat juist nadrukkelijk gevierd, positieve energie vind je bij Gerlinde sowieso! Voor mij heeft het nooit gevoeld alsof zij het als een baan zag maar dat ze oprecht geïnteresseerd was en echt wilde dat er vooruitgang en verbetering kwam. Ze heeft mij bijzondere inzichten gegeven en altijd een gevoel van richting als ik het zelf niet goed meer wist. Zodra ik achterliep op mijn ‘plan/agenda’ werd er eerst gevraagd hoe dat kwam. Lag het aan mezelf dan zat ze er bovenop, was er iets anders aan de hand werd daar over gesproken, maar ten alle tijden werd er gehandeld met begrip. 

Dat is hoe ik Gerlinde heb ervaren, oprecht, warmhartig, passend en volhoudend. Want wat er ook gebeurde, aan Gerlinde wist ik precies wat ik had.

Thijs

Gerlinde was ook mijn coach vorig jaar. Wat een geluk voor mij! Ze is heel betrokken en weet precies de vinger op de zere plek te leggen, ook als je zelf de zere plek nog niet hebt gevonden. Ik raakte door haar uit de situatie waarin ik steeds boos of teleurgesteld in mijzelf was. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en durfde weer uitdagingen aan te gaan. Gerlinde juicht voor je als het goed gaat en ondersteunt wanneer het even minder gaat. Ik zou Gerlinde aan iedereen aanraden!

Leonie

THIJS

"Dat is hoe ik Gerlinde heb ervaren, oprecht, warmhartig, passend en volhoudend. Want wat er ook gebeurde, aan Gerlinde wist ik precies wat ik had."