1:1 Coaching

Laten we bloeien

Je bent klaar om te bloeien omdat je besluit om voor verandering te gaan. Je voelt dat er meer in jou zit, dan dat er nu uitkomt. Je wilt je inzetten voor jouw eigen ontwikkeling. Zeker ben je dat je aan jezelf wilt laten zien, wat je in je hebt. Ik begrijp jou. Ik begeleid je om achter je antwoorden te komen. Zodat je vol zelfvertrouwen, zelfkennis en een twinkel in jouw ogen je mooiste leven tegemoet kan gaan.

Ik ga ervoor!

Om te worden wie je bent
Moet je weten wie je bent

Het Bloei Traject

Over

Herken jij dit?

Je wilt zo graag een keuze/keuzes maken waar je achter staat. Je bent aan het twijfelen over hoe je ‘de juiste keuze’ kan maken. 

Je voelt je gefrustreerd, ontevreden en je mist voldoening. De vraag en onrust blijven je lastig vallen. Je wilt het zo graag anders. Hoe je dat voor elkaar krijgt, is jouw grote vraag.   

Je wilt merken dat je verder komt. Dat je stappen zet om uit jouw huidige situatie te komen. Uit de frustratie en voelen dat het weer beter wordt. 

Je bent er van overtuigd dat nu het moment is om het aan te pakken. Je kan nieuwsgierigheid voelen naar een oplossing en je bent gemotiveerd om hier moeite voor te doen. 

Jij wilt nieuwsgierig, moedig en vooral jezelf zijn. 

Plan een kennismaking

Over het Bloei Traject

Mijn wens is dat jij jouw mooiste leven leeft. En dat je weet hoe je hier keer op keer voor kan kiezen. Ik geloof erin dat jij achter jouw keuzes kan staan als jij weet wie je bent en weet wat belangrijk is voor jou. Dat je van binnen voelt: Dit ben ik. Dit is waarvoor ik sta. Dit is waarvoor ik wíl staan. Dat je in het vizier hebt waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waardoor je gaat stralen. 

We zijn allebei zelf verantwoordelijk om ons leven zo positief mogelijk te beïnvloeden. Het begint bij jezelf kennen en keuzes durven te maken. 

Lees meer over mijn werkwijze

Plan een kennismaking

Praktische Informatie over het Traject

De gesprekken duren een uur en er is een kans dat het een kwartier uit kan lopen. Ik maak liever het gesprek af dan dat we snel moeten afronden. Handig om hier rekening mee te houden. We blikken terug op ons vorige gesprek en praten over wat we deze sessie gaan doen. Er is altijd ruimte om ook te bespreken wat er op dit moment in jouw leven speelt en aandacht nodig heeft. Je kan natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe vaak en om de hoeveel weken we elkaar spreken. Soms zal het nodig zijn om elkaar wat vaker te zien en soms zal je de tijd nodig hebben om het één en ander te verwerken. 

We plannen, als de afspraak klaar is, de volgende afspraak en sluiten af met wat je meeneemt aan inzichten en hoe je dit in jouw leven gaat passen. Je gaat dus met inzichten naar huis waar je ook wat mee kan doen.

1

2

3

Kennismaken - We gaan elkaar leren kennen en daarna een helder doel voor jou beschrijven. Zodat we op één lijn, vol goede moed aan jouw bloeitraject kunnen beginnen. Als we allebei de commitment voelen om voor jouw doel te gaan, is het tijd om te beginnen. LET'S GO! 

Samen zorgen voor bloei! - We gaan stap voor stap aan de slag. De inzichten die je gedurende dit pad krijgt, neem je mee gedurende jouw traject en voor de rest van jouw leven. De oefeningen en vragen die ik gebruik, kan jij ook zelf gebruiken als het nodig is. Het is dus een investering voor jouw rugzak, die jij je hele leven bij je draagt. 

Practice, practice, practiceVoor verandering is commitment van jou nodig. Het is niet altijd makkelijk. Je gaat oefenen met nieuwe ervaringen, nieuwe reacties en nieuwe manieren om jouw antwoord te vinden. Je gaat jezelf tegenkomen, weer herkennen en opluchting ervaren. Oefening baart kunst. 

Hoe werken wij samen?

4

EvaluerenWe gaan tussendoor evalueren. Heb je genoeg inzichten en tools voor jouw doel? Heb je verder nog iets nodig? Hier volgt dus een keuzemoment. Gaan we samen verder of heb jij je antwoord tot bloei bereikt?

5

Time to celebrate! - Je voelt jouw kracht, wie je bent en waar je voor staat. En het is tijd om te vieren wie je bent. Wat ga je doen om jezelf te vieren en alles wat je tot nu toe hebt bereikt? Be proud!  

6

On the road againJe hebt genoeg inzichten, zelfkennis en vertrouwen om het leven aan te gaan op jouw manier. Vol vertrouwen wens ik jou, jouw mooiste leven toe!

Ja, laten we kennismaken!

Leonie

Wat een geluk voor mij dat Gerlinde mijn coach is geweest! Ze is heel betrokken en weet precies de vinger op de zere plek te leggen, ook als je zelf de zere plek nog niet hebt gevonden. Ik raakte door haar uit de situatie waarin ik steeds boos of teleurgesteld in mijzelf was. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en durfde weer uitdagingen aan te gaan.

Sophie

Toen ik bij Gerlinde kwam, leek ik mezelf te verliezen in een complexe thuissituatie. Gerlinde heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en écht naar mezelf te luisteren. Wat heb ík nodig en hoe kan ik daarnaar handelen? Hoe word ik “een vorst op mijn eigen vierkante meter”? Door hier veel over te praten en ook dankzij praktische tips, heb ik mijn eigen vierkante meter weer terug.


Iris van Sambeek

Gerlinde is echt goed in het mee ontdekken van jouw eigen schatten en jezelf er ook bewust van maken dat het een schat is, dat je er trots op mag zijn en dat het waardevol is. Ze heeft mij echt geholpen om voor mijzelf te beginnen en mijn eigen manier van werken te omarmen en er voor te gaan!

Thijs

Dat is hoe ik Gerlinde heb ervaren, oprecht, warmhartig, passend en volhoudend. Want wat er ook gebeurde, aan Gerlinde wist ik precies wat ik had.

Elize Weijers 

Vanaf onze eerste kennismaking wist ik dat Gerlinde voor mij de juiste coach zou zijn. Gerlinde gaat elk gesprek met een open houding aan, en je voelt je meteen welkom. Ze geeft je de ruimte om jezelf uit te drukken zoals je wil.

Rianne Driezes

Bij een psycholoog heb ik mijn verleden onder ogen gezien, maar door het coachtraject met Gerlinde kan ik er ook echt iets mee. Ik ben nu meer dan ooit mezelf en dat is het mooiste kado dat ik mezelf heb kunnen geven. Gerlinde bedankt!

Veelgestelde vragen

Zijn de gesprekken online of gaan we elkaar ook in het echt zien?

Beide opties zijn mogelijk. Veel lievelingsklanten vinden het fijn om elkaar in het echt te zien in één van de eerste gesprekken. 

Ik weet niet hoeveel sessies ik nodig heb. Hoe gaan we dit doen?

Het is handig om een gratis kennismakingssessie in te plannen. Ook tijdens dit gesprek zal je weg gaan met antwoorden en ik kan tijdens dit gesprek met je meedenken wat passend voor je is. Als het traject eerder klaar is, is dit alleen maar fijn!

Ik werk overdag. Hoe kunnen we elkaar toch spreken?

 Ik ben ook beschikbaar in de avond. Je kan bij 'plan een kennismakingssessie' zien welke avonden dit zijn.